Prijzen ledenadministratie webhosting, conversies van databases

Uitgangspunt: Vereniging, Club en stichting let op de kosten, en wil dat de (vrijwillige) administrateurs niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan de administratie. Ook kiezen veel verenigingen niet voor de afhankelijkheid van 1 goedwillende vrijwilliger die als enige alles weet van de ledenadministratie.

U heeft de keuze uit drie pakketten voor uw eigen Ledenadministratie Online. Vanaf € 24,95 inclusief website, domeinnaam, e-mail en hosting.

Bij verenigingen tot 250 leden bedragen de eenmalige opstartkosten 100 euro*. Dit is exclusief conversie van PC leden, Davilex, MS excel, MS access. Als het in te lezen bestand volgens ons vaste formaat wordt aangeleverd kunnen wij dit tegen een aantrekkelijk bedrag aanbieden.

Als u kiest voor een eigen server dan draait uw ledenadministratie op een server waar geen andere klanten op staan. Op een eigen server heeft u de mogelijkheid voor maatwerk software, zoals een software firewall en staan de gegevens in een compleet eigen omgeving.

  Download Basis Plus Eigen server
Omschrijving Downloadbare ledenadministratie Software. Gehoste website Gehoste website vanaf 250 leden Dedicated managed server
 
Beoordeling 4.5/5 met 12 klantbeoordelingen
***** ***** *****
Prijs per maand
4.90 Op voorraad
€ 29,95* € 39,95* vanaf € 69,00*
Aantal leden (maximaal) n.v.t. 250 1.000 100.000
Webruimte n.v.t. 1 GB 2 GB 4 GB
E-mailruimte n.v.t. 1 GB 2 GB 3 GB
Ruimte voor Backups n.v.t. 2 GB 4 GB 8 GB
Totale schijfruimte n.v.t. 4 GB 8 GB 15 GB
Dataverkeer in GigaByte n.v.t. 5 10 25
Mailadressen n.v.t. 20 40 40
MySQL-databases n.v.t. 1 2 2
Secure server certificaat (https) n.v.t. optie SNI optie SNI optie IP
Binnen 1 week online ja** ja** ja** ja, inc inlezen 1 maand**Klantreacties:
VOHM - by ,8 Maart 2016
5/ 5 sterren
Voor onze toepassing zeer geschikt en gebruiksvriendelijk. Aanrader met een goede service!
Langstraatshooters - by ,16 mei 2013
4/ 5 sterren
Een absolute aanrader voor elke vereniging! Voor een vereniging die graag een interactieve website wil en daarnaast ook nog online de ledenadministratie wil beheren, is dit de perfecte oplossing. LedenadministratieOnline zorgt voor beveiliging van de site en wanneer de site eenmaal draait is een echte webmaster niet meer nodig. Iedereen die handig is op het internet kan gemakkelijk het product optimaal gebruiken.
Yamaha Diversion Club Nederland - by ,28 januari 2013
5/ 5 sterren
Wij zijn de volgende motorclub die is overgestapt op de ledenadministratie online. We waren op zoek naar een gecentraliseerde administratie met de mogelijkheid om onze site te hosten. Een accurate beveiliging staat bij ons erg hoog op de wensenlijst en die hebben we hier gevonden. Als webmaster van vele andere sites had ik nogal wat wensen die altijd, in overleg, goed werden ingevuld. Over de service en support kan ik kort zijn, die is uitmuntend. Reactietijd is minimaal en oplossingen worden altijd gevonden. We zijn erg blij met de geboden oplossingen en gaan in vertrouwen de toekomst in.
Transalpclub - by ,23 november 2012
5/ 5 sterren
We hebben jarenlang in eigen beheer de ledenadministratie van onze motorclub gedaan, een tijdje in pc-leden, daarna in een eigen beheer-database en nu over op volledig online. De keuze is op leden-online gevallen vanwege de veiligheid van het pakket waaronder het goed up to date houden van de joomla-software, de eenvoud die het geheel uitstraalt en het feit dat het aldus (veel) minder afhankelijk is van de vrijwilligers van de club die het anders draaiend moeten houden. Wensen met betrekking tot output van gegevens zijn goed bespreekbaar en worden waar mogelijk vlot ingevoerd. Tot slot (en voor een vereniging ook niet onbelangrijk) is het qua kosten ook goed te behappen.
Alblasserdamse IJsclub - by ,4 november 2012
5/ 5 sterren
Afgelopen periode heb ik de overgang van de ledenadministratie van AYC uit Alblasserdam geleid. We hebben er voor gekozen om van een stand alone ledenadministratie over te gaan een online versie. Dit in verband met een aantal grote voordelen hiervan. We zijn uiteindelijk bij Ledenadministratie Online terecht gekomen. Dit bleek een uitstekende keuze, het heeft alles wat we nodig hebben en dit tegen een betaalbare prijs. De ondersteuning tijdens de overgang was goed en de items waar we tegenaan liepen, werden altijd op korte termijn opgelost. Al met al, een goede stap geweest met een goede partij die ons daarbij goed hebben begeleid.
VMBI - by ,10 juli 2012
5/ 5 sterren
De VMBI maakt sinds januari 2012 gebruik van Ledenadministratie Online. Natuurlijk, we hebben de nodige kinderziekten meegemaakt, maar al met al ben ik meer dan tevreden!

Als ICT-ers zijn wij (natuurlijk) kritisch(er) dan de gemiddelde klant. Zo denk ik ook dat wij tegen meer kleine uitdagingen aanlopen dan andere partijen. Maar wat we ook tegen zijn gekomen, de service was meer dan uitstekend! Wanneer je contact zoekt, krijg je vrijwel altijd binnen minuten (!) een reactie. Geen kastje-naar-de-muur reactie, maar daadwerkelijke actie! Mijn complimenten daarvoor!

Al met al kunnen we steeds meer met het product en zijn we blij dat we deze stap genomen hebben!
ION Healthcare - by ,6 juli 2012
5/ 5 sterren
We wilden overstappen van exact naar een professionele ledenadministratie. Op de website kwam ik Ledenadministratie Online tegen en vanaf het eerste moment was er een goede klik. In eerste instantie hadden wij nogal wat specifieke situaties en het is opvallend hoe snel en betrokken deze worden opgelost,Dat betekent dat wij naast de rijke standaard functionaliteit, altijd aanvullende wensen kunnen realiseren tegen een heel aantrekkelijk prijs.
NVDMG - by ,5 juli 2012
5/ 5 sterren
Vanaf het allereerste contact is de samenwerking zeer plezierig. Ledenadministratie Online was / is voor onze vereniging een belangrijke stap naar verdere professionalisering. De software is zeer gebruikersvriendelijk. Snel en vakkundig antwoord op vragen. Goede verhouding prijs / kwaliteit.
WSV Jan van Ketel - by ,5 mei 2012
5/ 5 sterren
Ledenadministratie online is zeer klantgericht. Leuk contact vanaf het eerste moment. Proactieve en behulpzame houding, terwijl het prijsniveau op zijn minst fair genoemd mag worden. En toegankelijk! Dat heb je als klant nodig! Ik wens ledenadministratie veel klanten toe!
VG-Rabobank - by ,26 januari 2012
5/ 5 sterren
In overleg met de systeembeheerder zijn veel zaken verbeterd en op ons verzoek aangepast.

Veel lijsten die bij ons vorig systeem nog steeds handmatig gemaakt moesten worden, krijg ik nu uit Ledenadministratie Online. Het systeem werkt vrij snel. Ik ben zeer tevreden over de feedback wat ik soms van de systeembeheerder krijg en zijn hulp. Altijd adequaat en snel!
Vestingnarren - by ,23 januari 2012
5/ 5 sterren
Ledenadministratie in ontwikkeling. Toevoegingen die men in de administratie wil kunnen vrijwel altijd verwezenlijkt worden. Invoervelden zijn overzichtelijk. Goede export naar excel. Adresstickers uitdraai prima. Een goed pakket dus voor verenigingen. De service is prima.
Le Chataignier - by ,10 januari 2012
5/ 5 sterren
Duidelijke en gebruikersvriendelijke software voor het voeren van onze ledenadministratie. Het maakt het voeren van de administratie overzichtelijk en geeft daarbij nog tal van extra mogelijkheden. Vele malen goedkoper dan wat we tot nu toe gebruikten en ideaal voor onze vereniging.

Optioneel:

- secure server certificaat. Beveiliging van alle data die over het internet wordt verstuurd. +10 eur* per maand;

- extra velden opnemen. U kunt tot maximaal 25 velden opgeven die wij voor u in het systeem programmeren. +25 eur* eenmalige opstartkosten per veld;

- omzetten van uw ledenadministratie uit bijvoorbeeld excel, access, davilex of PC leden met meer dan 250 leden op aanvraag.

- installeren van Joomla uitbreidingen zoals Forum, uitgebreider Nieuwsbrieven systeem, docmanager, community builder of intranet op nacalculatie, beheer 5 euro* per maand per extensie

- maatwerk zoals cursussen, advisering, security audits, omzetten ontwerp naar Joomla template, database manipulatie : 69 euro* per uur.

* De prijzen op deze pagina zijn exclusief 21% btw.
** Na ontvangst van getekende offerte en definitieve ledenbestand. In de zomervakantie en de maanden september / oktober kunnen wij wegens drukte dit tijdsschema niet garanderen. Projecten worden op volgorde van binnenkomst van de getekende offerte behandeld.

- Hosting uitbreidingen: 1 GByte extra opslagruimte: 1,00 euro per maand, 1 GByte extra dataverkeer: 0,20 euro, extra .nl / .com / .org / .net domein 9,95 euro per jaar, 1 GB RAM 10 euro per maand, processorkern 10 euro per maand.