Klanten en Referenties bij verenigingen, clubs en stichtingen

In het jaar van oprichting (2011) heeft Ledenadministratie Online een vliegende start gemaakt; we hebben tientallen gesprekken gevoerd met verenigingen, en 6 verenigingen werden klant. In 2012 hebben we de software nog beter afgestemd op de behoefte van clubs en verenigingen. 2013 was het SEPA / IBAN jaar; heel veel tijd is gaan zitten in aanpassingen om SEPA Pain automatische incasso mogelijk te maken. In 2014 hebben we de SEPA / Iban functionaliteiten verder verbeterd. We groeiden door en hadden op 31 december meer dan 50 ledenadministraties in beheer. Vooral de volgende typen verenigingen en clubs hebben voor onze totaaloplossing gekozen:

  • Personeelsverenigingen (waaronder oud medewerkers / gepensioneerden)
  • Beroepsverenigingen (IT-ers, docenten, artsen)
  • Motorclubs
  • Autoclubs
  • Schaatsverenigingen
  • Verzamelaars / hobbyclubs (o.a. Auto's, Campers, Strips)

Verenigingen in bovenstaande categorieen hebben de overstap al gemaakt van programma's zoals Davilex, Access, Excel, PC-Leden naar onze online ledenadministratie software. Van deze klanten krijgt onze organisatie en de software gemiddeld een 8,6 !

ledenadministratie cijfer oordeel

Volgens de klanten zijn onze sterkste punten: service en klantgerichtheid (een 9). Een ander gedeelte van de verenigingen en stichtingen is in de fase van  besluitvorming in het bestuur. Staat uw verenigingstype er nog niet bij ? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een inschatting.

Referenties: wilt u per telefoon of e-mail contact met een van onze klanten zoals een Personeelsvereniging, een Vereniging voor oud medewerkers, Gepensioneerden, of een beroepsvereniging in de Gezondheidszorg  ?

Geef het even aan ons door, dan sturen wij de gegevens van de mensen die aangegeven hebben om referentie te willen zijn.

Klant opinies

Tevredenheid van klanten over leden administratie software

Review My Member Software

VHP-Zorg - , 9/ 10 sterren Service zoals het bij ons past, snel helder en duidelijk