Het team

Ledenadministratie Online software is eenvoudig in gebruik maar om dat te realiseren hebben we in eigen beheer complexe programmatuur ontwikkeld. De intelligentie zit in de software, zodat gebruikers het als zeer eenvoudig ervaren. Zoiets bouw je niet alleen, maar is ontwikkeld in een hecht team van experts. In totaal hebben wij meer dan 110 jaar ervaring in de ICT.

mark-boos
Mark Boos, eigenaar. Momenteel 45 jaar. Afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Sinds de studie werkzaam in de ICT dus nu al 20 jaar. Gespecialiseerd geraakt in het onttrekken van bruikbare management informatie uit databases van onder meer SHV en KPN. Bij KPN in loondienst gegaan voor 7 jaar en uiteindelijk database marketeer geworden. In 1999 webhosting bedrijf IntCom opgericht en in 2010 Ledenadministratie Online bedacht en ontwikkeld.
frans-ginjaar
Frans Ginjaar, sales manager. Legt contact met verenigingen en clubs en legt op een duidelijke manier uit wat onze Ledenadministratie Software voor uw vereniging of club kan betekenen.

joris-van-den-wittenboer
Joris van den Wittenboer, Joomla expert. Joris is al sinds het prille begin van Mambo (de voorganger van Joomla) bekend met dit CMS. Hij kan elk gewenst design omzetten in een modern Joomla template. De laatste tijd gespecialiseerd in Responsive Design zodat uw website ook op de Ipad, Tab en mobieltjes goed te gebruiken is. Ook Drupal en Wordpress zijn hem niet onbekend. Droomt in CSS3 en HTML5 en houdt zoekmachine-optimalisatie scherp in het oog bij de code die zijn templates genereren.

frans-jan
Frans-Jan Wind: programmeur. Programmeert sinds het eerste uur voor Ledenadministratie Online. Complexe incasso methode geprogrammeerd naar aanleiding van Functioneel ontwerpen door Mark Boos.
alex-jonk
Alex Jonk: programmeur. Alex zorgt voor de verdere integratie van Ledenadministratie Online. Ontwikkelt ook Apps voor Android, dus misschien komen we ook nog op dat platform.
rob-prins
Rob Prins: Account manager, joomla specialist, 62 jaar, Is een doorgewinterde ICT'er. Heeft veel ervaring met storage-omgevingen, Unix servers en mainframes. Is ook een Joomla expert en ook ervaring met Wordpress, Dot Net Nuke en Drupal. Heeft veel ervaring met verenigingen en is ook de accountmanager voor een aantal verenigingen die klant zijn bij LAO.