Maatwerk functionaliteiten

Onze ledenadministratie software is zeer compleet. Daarnaast zijn er meer dan 5.000 bruikbare software titels voor Joomla beschikbaar; van e-mailing software tot forum en webshop.

Het komt echter wel eens voor dat verenigingen net ietsje anders werken dan de anderen, of net iets andere wensen hebben. Daarom hebben wij in het geval van andere wensen de mogelijkheid om maatwerk te programmeren. Wat moet u zich daarbij voorstellen ?

Clubkaarten / Clubpas

De afgelopen weken hebben wij voor een IJsclub de clubkaarten aangemaakt naar pdf. Het waren 1350 clubkaarten en deze zijn per 4 naar pdf gezet in de lay out die de administratie gewend is. Kant en klaar om te printen en uit te delen aan de actieve leden.

clubkaart pdf bestand
Clubkaarten bestand in high ress pdf gemaakt, op basis van huidige leden bestand in Lay out van de vereniging.
 

Etiketten voor jubilarissen

De VG-Rabobank stuurt naar ieder lid die een mooie ronde leeftijd bereikt (70,80,90,100 jaar) een felicitatiekaart. Dit was veel werk om handmatig uit te zoeken. Wij maakten een functie om de jarigen in een bepaalde periode te selecteren die een ronde leeftijd bereiken (1, 5 of 10 jaar interval).

verjaardagsetiketten
Te selecteren zijn de periode waarin de jarigen worden geselecteerd, het jubileum interval van 1,5 of 10 jaar en het etiket formaat.
   ronde jaren verjaardagskaart etiketten
Het pdf bestand met daarin de etiketten om uit te printen.
   verjaardagskaart etiketten voor leden
Het pdf document met daarin lidnummers en gesorteerd op dezelfde wijze als de etiketten.
 

CLIEOP bestand naar overzichtelijke excel

Van een andere vereniging kregen wij via de penningmeester het verzoek om het CLIEOP bestand om te zetten naar excel, met een vertaling van de CLIEOP code naar een overzichtelijke excel lijst.

excel clieop regel bestand
CLIEOP bestand voor de bank is lastig te begrijpen met al die geheimtaal.
   excel clieop regel bestand
Excel bestand gemaakt van de schijnbaar onbegrijpelijke CLIEOP bestanden.
 

Onze werkwijze voor het programmeren van Maatwerk is dat wij in samenspraak met u een functioneel ontwerp maken, dat u goedkeurt en wij vervolgens een prijsopgave maken in overleg met een van onze programmeurs.

Maatwerk leveren wij tegen ons aantrekkelijke programmeurs tarief. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.