Joomla website voor vereniging en club

5.000 extra functionaliteiten ter beschikking

Ledenadministratie Online is makkelijk te beheren via Joomla: het meest gebruikte open-source Content management systeem (CMS). Het grote voordeel hiervan is dat u meteen beschikt over een website voor uw vereniging die u zelf eenvoudig kunt beheren. Daarnaast biedt Joomla een groot aantal functionaliteiten (momenteel meer dan 10.000 verschillende) waaronder een fotoalbum, evenementenkalender, community builder, forum, webshop en user generated content.

Intranet en toegangscontrole

Door de integratie met de ledenadministratie, is een intranet zo gerealiseerd. Een bestuurder ziet dan andere artikelen dan een lid, en die ziet weer meer dan een gast. De toegang is zelfs voor alle verschillende lidtypes apart in te stellen.

Ook kunnen leden inloggen op de website en hun eigen gegevens up to date houden. Standaard zijn 10 verschillende templates al geïnstalleerd, deze kunt u naar keuze gebruiken. Uiteraard kunt u ook een eigen template laten installeren, of een lay out op maat laten maken door ons.

Heeft u al een eigen website in Joomla ? Wij werken in verband met gebruikersgemak en de beveiliging met de meest recente versie van Joomla; 2.5. Als u een oudere versie heeft, dan kunnen wij uw Joomla weer up to date brengen tegen geringe kosten.


In Joomla zijn ook diverse mogelijkheden ingebouwd om uw website beter gevonden te laten worden: wij hebben een gratis checklist om de joomla instellingen te optimaliseren.